Om Sajten

Om mig, Jonas, och nostalgiska OS

Med denna huvudrubrik antar jag att jag förvillar den stora massan. Nu tänker alla att här sitter en snart 50-årig sportfanatiker och väntar på nästa OS. Ja, så kunde det ha varit, eller hur? Dock har du bedragit dig, eller jag har bedragit dig. Vad som är sant får du själv välja. Hur som helst handlar denna sajt om OS som en förkortning av operativsystem. Ja, just det. Du gissade rätt! Jag var en datanörd och ingen sportfanatiker. Om detta är bättre eller sämre får du också själv avgöra. Här finns det ingen Lill Hitler, Idi Amin eller Militärjunta som skjuter dig, bränner dig eller tar ifrån dig dina friheter. Trots allt har du ju kommit hit. Då måste det ju vara för att du är intresserad? Jag är ju i alla fall ganska säker på att du inte sökte efter när nästa Sommar-OS går av stapeln.

Hur som helst så måste den här snack-pellen komma till sak någon gång. I det fallet så har du kommit till en sida som handlar lite mera än annat om operativsystemet OS/2 Warp. Detta är något som jag älskar. Jasså, gör du också det? Jaja, där ser man. Välkommen till familjen. Nu är det dock inte bara oS/2 Warp som är intressant, vilket medför att du som halkat in här får mera valuta för din trötta hjärna när du läst allt. Här får du lite information om andra OS på samma gång. Gillar du tanken på detta? Ja, jag kunde tänka mig det. Fram med hallonbåtarna, Trocadero och nätbrynjan. Köp din biljett helt gratis! Här reser vi in med skeppet OS-turen i det nostalgiska landet av historiska operativsystem. Även om det inte heter OZ så finns det ändå en trollkarl som skapat det.

Syftet med Jmast.se

Ja ja ja, jag är så trött på detta! Måste allt i världen ha ett syfte? Kan jag inte bara så skriva av mig? Detta utan att ha något mål eller syfte. Utan att någon klagar och bedömer. Helt enkelt bara ta vara på mig frihet, yttrandefriheten och allt annat som ger mig möjligheten att göra detta. Vad sa du? Nähej? Det gick inte för sig. Okej, du ska få ett syfte. Naturligtvis är det för att informera alla som är lika trångsynta och insnöade som jag om att det finns flera precis som du här ute i den vida virtuella världen. Samtidigt så är sajten skapad för att beröra alla de som tycker att detta är helt ointressant. Detta så att de kan vidareutveckla sina färdigheter i att argsint och helt utan anledning klaga på vad andra gör. Så, blev du nöjd nu?